Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Udnyt billige flyrejser

august 15, 2015

En af mine kolleger, Hans Jørgen, kom i går ind til mig på mit kontor for at høre, om det ville være i orden med mig, hvis han flyttede sin planlagte vinterferie i november måned til to uger tidligere end det, vi aftalte for længe siden. Sagen er, at det primært er mig, der skal overtage hans arbejdsopgaver, når han er på ferie, ligesom det er Hans Jørgen, der varetager mine opgaver, når jeg er væk.

Og det kunne ikke genere mig, at han flyttede sin ferie, for jeg havde ikke nogen særlige planer i den periode, så jeg gav ham grønt lys til den flytning, hvis ellers vores chef ikke havde noget imod det. Jamen det har han ikke, for det har jeg allerede afklaret med ham, fortalte Hans Jørgen.

Han nævnte så, at han og hans kone for længe siden havde aftalt, at de skulle holde deres vinterferie på Gran Canaria, og da de så ville i gang med at købe flybilletter til ferien, viste det sig, at de kunne købe nogle meget billige flybilletter, hvis de rykkede ferien til to uger tidligere.

Vi kan faktisk spare næsten 1.500 kroner pr. billet ved at flytte ferien, fortalte Hans Jørgen, og nu er den flytning i orden for både min kone og mig. Så det betyder jo altså, at vi har næsten 3.000 kroner mere til at holde ferie for, end vi oprindeligt havde regnet ud, så jeg sender dig en venlig tanke, når jeg sidder med en kold drink, lovede Hans Jørgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *