Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Skelende øjne

april 28, 2015

Jeg var på sushi bar den anden dag. Jeg har fundet det her helt fantastiske sted, hvor maden er rigtig god, og også er til en god pris. Jeg havde ikke fået ringet og bestilt på forhånd, så jeg havde sat mig i baren og sat mig godt til rette, da jeg jo vidste, at det ville tage nioget tid, førend jeg fik min mad.

Som jeg altid gør i sådan nogle situationer tjekkede jeg min telefon, svarede på SMS’er og gik på Facebook. Så jeg var egentlig ganske optaget.

Men du kender sikkert den der fornemmelse, hor du kan mærke, at der er nogen, der kigger på dig, så jeg slog øjnene op. Til venstre for mig sad der en pige med meget langt flot mørkebrunt hår. Hun skelede først, og bagefter kiggede hun direkte på mig og smilede. Det var meget direkte, så jeg blev ærligt talt lidt forlegen, jeg er ikke vant til at blive stirret sådan på.

Hun havde en mappe foran sig med hudplejeprodukter. Hun kiggede igen på mig og udbrød – hvor er du bare smuk! Det er jo ikke hver dag,man får sådan en kompliment fra en anden kvinde. Først tænkte jeg – gad vidst om hun flirter med mig? Jeg er ikke interesseret i kvinder på den måde,så jeg var lige først lidt forsigtig, men hun virkede meget sød og naturlig og meget interesseret i at vide mere om mig. Jeg nænnede overhovedet ikke at fortælle hende, at man faktisk kan operere for skelen – som det kan ses for eksempel her: http://ohd.dk/skele-operation/

Vi begyndte at snakke, og hun viste mig, hvad hun havde i sin mappe også. Det er jo et ufarligt emne at starte med, så jeg kiggede i mappen, mens hun fortlate mig om produkter til øjnene, der kunne gøre enhver hudlæge misundelig. Hun kom lige fra en konference.

Efter at have hørt alt om øjne og produkter til øjnene flød snakken mellem os meget frit og ubesværet, så jeg blev faktisk nærmest ked af det, da både hendes og min sushi var pakket og klart.

Vi fulgtes ud, og hun gav mig sit kort og spurgte, om hun måtte få mit telefonnummer. Det måtte hun selvfølgelig,så vi gav hinanden et kram og aftalt at mødes snart. Det er nu snart et år siden, og hun er én af mine bedste veninder.

Så næste gang jeg er ude kan jeg nok finde på at skele til siden og se, om jeg måske på den måde kan få en ny ven, veninde eller finde manden i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *