Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Trommesæt pris?

juli 23, 2014

Så er tiden kommet, hvor jeg skal have lidt skæg med min fraskilte hustru – og vel egentlig også en smule hævn 😉 Min søn Jonas på 13 bor hos hende, og hans værelse er lige ved siden af hendes stue. Nu har jeg besluttet, at jeg vil give Jonas en gave, der kan høres – nemlig et trommesæt! Han elsker trommer, og han er nærmest lidt besat af dem, så der er nok ingen tvivl om, at han vil spille på dem – i rå mængder 🙂 Måske er jeg lidt slem, men sådan er det nu bare.

Trommesæt fra Danguitar

Flot trommesæt – billedet er fra Danguitar

Nå – jeg skulle jo så i gang med at finde et trommesæt til ham, der både er godt og samtidig er til at betale. Men hvad skal et trommesæt egentlig koste nu om dage? Jeg tjekkede forskellige steder på nettet, og det var tydeligt, at det var Danguitar, der var de billigste. 1.799 kroner for det billigste full size trommesæt – det er der bestemt ikke noget at sige til.

Jeg lurede lidt på nogle andre sæt også, men det endte faktisk med det trommesæt, du kan se på billedet herover.

Trommer larmer 🙂

Jonas fik sit trommesæt, og der gik så kun 2 dage, før jeg havde gimpen, der engang var min kone, i røret. Hun var nærmest hysterisk. Jonas spillede mere eller mindre non-stop på sine trommer, fra han kom hjem fra skole, til han gik i seng. Jeg forsøgte at forklare hende, at det jo er en god ting, at sådan en ung mand har en musisk interesse, men det kunne hun ikke lige få øje på.

Hun gav mig et ultimatum: Enten køber du nogle gode hovedtelefoner til mig – eller jeg sender dit trommesæt til de fattige! Ingen tvivl om, at hun mente det, så jeg måtte lige på nettet igen og tage et kig her: http://www.danguitar.dk/category/hoeretelefon-hovedtelefoner-181/ – heldigvis masser af høretelefoner at vælge mellem.

Jeg købte dem her til hende:

2014-07-23_10-07-13

Hun var stadig rasende på mig, men hun var jo alligevel ikke 100% sikker på, at jeg blot havde købt de trommer for at chikanere hende. Og det havde jeg jo heller ikke – det var blot en behagelig sidegevinst til at gøre Jonas glad med et trommesæt 😉

Nu har gimpen fået sine høretelefoner, og Jonas sine trommer. Der er ro på familien igen, og når jeg henter Jonas hver anden weekend, savner han sine trommer. Dog tror jeg, at forholdet til naboerne der, hvor mor og søn bor, er blevet lidt anstrengt, siden han fik sin gave 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *