Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Gyngestativ til børn

juli 29, 2014

Da vi for nogle måneder siden overtog det hus, vi har valgt at købe, var en af de første bemærkninger, min mand kom med, at han ville være nødt til at købe en havetraktor til græsslåningen, for der er en meget stor grund med til huset, og næsten hele arealet er anlagt som græsplæne.

Men jeg havde nu andre ideer, så vi fik os en god snak om, hvad vi skulle gøre med den store have. Mine ideer går på, at jeg gerne vil have den opdelt i flere afdelinger til forskellige formål. Ved hjælp af en eller anden form for havehegn kan man jo skabe flere forskellige ”rum” i haven, hvor jeg for eksempel gerne vil dyrke nogle grøntsager og krydderurter.

Så en del af den store græsplæne vil jeg gerne have lagt om til jord, der kan dyrkes. Og min mand gav mig også ret i, at det ville være fint at opbygge en legeplads med blandt andet billige gyngestativer til børnene, og her vil det være bedre med noget strandsand end med græs.

Og vi skal bestemt også have en eller anden form for hyggekrog, for jeg kan godt lide at trække væk fra terrassen og ned i haven en gang i mellem. Jeg forestiller mig et par mindre haveborde med tilhørende stole, hvor vi kan sidde og slappe af.

Nu er det blevet forår, og vi er i fuld gang med at lave om på den store have, så vi kan få gennemført de planer, vi har lagt. Og jeg tror, at vi når pænt langt trods alt, for vi er jo flittige folk med et mål og en mission 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *