Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Sommerglæder

juni 6, 2014

Med Grundlovsdag vel overstået er det blevet sommer i min verden, og det betyder, at jeg og min familie nu lægger om, så vi primært lever udendørs i de næste måneder. Sådan kan vi godt lide at leve – på terrassen og i haven. Nogle nætter sover vi endda udenfor, når himlen er klar og temperaturen er behagelig.

Vi har en fantastisk terrasse, hvor vi har indrettet os med fjernsyn, kaffemaskine og alt det, der nu skal til for at gøre det hele lidt mere komfortabelt.

I år har vi så udvidet med et par nye ting, der skal forsøde vores allerede skønne liv: En pizzasten til grillen og en sodavandsmaskine til at stille både egen og gæsters tørst.

Pizzasten fordi det bare dur

En pizzasten er ganske enkelt vejen til at lave meget bedre pizzaer. Og vi elsker pizza – rigtigt meget endda. Derfor vil vi også gerne gøre en indsats for, at de bliver så gode som muligt. Og med en pizzasten får man altså bare en meget bedre skorpe eller crust, om du vil. Forskellen med og uden pizzasten er enorm. Prøv det og du vil se, hvad jeg mener.

Sodavandsmaskine sparer penge

Sodavand er jo ikke ligefrem gratis, vel? Og selvom det er og bliver noget usundt stads, hører det altså sommeren til at drikke noget herligt forfriskende brus. Vi har tidligere købt sodavand nede syd for grænsen, men med de benzinpriser… Vi har derfor valgt at købe en sodavandsmaskine i stedet, så vi selv kan lave vores sodavand. Det smager herligt, og så er det meget billigere end at købe sodavand ved købmanden.

Sodavandsmaskine

Sodavandsmaskine købt hos skiftselv.dk

Sådan nusser vi om os selv, og hvert år tilføjer vi noget nyt til vores lille paradis i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *