Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

maj 18, 2014

Hvis du gerne vil have din egen hjemmeside, så er du helt sikkert i gang med at undersøge mulighederne og har opdaget at man skal bruge et webhotel til at hoste ens hjemmeside, og du har sikkert også opdaget at der findes rigtige mange af de der webhoteller på markedet. Og spørgsmålet har derfor helt sikkert meldt sig, hvilket webhotel skal jeg vælge?Der findes egentlig ikke noget entydigt svar på netop det spørgsmål, for det handler rigtig meget om formålet med din hjemmeside. Hvis du gerne vil lave din egen hjemmeside fordi du synes det kunne være hyggeligt at dele billederne med hele familien på en nem og bekvem måde, så har du helt sikkert ikke brug for de store kræfter på webhotellet, og kan derfor med fordel vælge et billigt webhotel.

Har du derimod forventning om at dit webhotel skal danne rammerne om dit nye firma, eller måske bare være samlepunkt for mange mennesker så er det en rigtig god ide at kigge på de lidt dyre og dermed også bedre webhoteller.

En anden overvejelse kan også være om du skal vælge et af de webhoteller med smart funktioner hvorfra du kan designe og lave din helt egen side på en nem og smart måde, eller om du hellere skulle vælge en udbyder der tilbyder nem installation af fx. WordPress via en 1 kliks funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *