Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Dewalt er det fortrukne værktøj hos professionelle

maj 18, 2014

Som amatør håndværker kan det være svært at vælge sit værktøj, der er mange brands på markedet, både dyre og billige. Det største problem for de amatør håndværkere jeg kender er nok at de aldrig har brugt det udstyr som den professionelle håndværker har, og derfor ikke kan mærke forskellen på kvalitet og discount. Det er der jo som sådan ikke noget galt i, for hvem kan gøre for det?

Jeg har indtil for kort tid siden svoret til mit billige værktøj, fordi jeg af samme årsag ikke kendte til kvalitet. For et årstid siden var jeg så på besøg hos en kammerat, og skulle hjælpe med at skrue et skur sammen, i den anledning hvis jeg så lov til at prøve hans Dewalt skruemaskine, og hold da op der er en verden til forskel på dem. Du kan i øvrigt læse om hans skur projekt her.

Anyways, så faldt jeg over denne her artikel om det perfekt start kit til de amatør håndværkere der ikke har de store summer at investere i værktøj, men alligevel gerne vil have noget ordentlig når de skal klare store og små opgaver i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *