Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Rundrejser er bedst

december 20, 2013

Det var i første omgang en reklame på en internetside, der gav stødet til den ferie, min kone og jeg for nylig var på i det fjerne østen. Vi har gennem en årrække besøgt mange af de populære feriemål i Europa, og vi trængte efterhånden til at prøve noget nyt i vores sommerferie.

Reklamen handlede om forskellige rundrejser i flere asiatiske lande, og selv om vi da godt kunne se, at den type ferie er noget dyrere end bare at lade sig fragte med fly til en fast destination, hvor man bor på det samme hotel hele ferien, så blev vi hurtigt enige om, at det måtte være noget for os.

Vi havde på forhånd ikke den store erfaring med aktive rejser, for efter at børnene er flyttet hjemmefra, har vi i nogle år syntes, at vi havde behov for bare at slappe af og nyde et godt klima og nogle spændende omgivelser.

Men nu ville vi gerne prøve en ny form for ferie, og vi studerede de forskellige muligheder meget grundigt, så vi kunne være sikre på, at vi fandt frem til noget, der præcist matchede vores ønsker og behov.

1525R-80823

Der var flere forskellige rejser til Thailand, og en af dem var en kombination af rundrejse i landet og nogle dages total afslapning ved en eksotisk strand. Den valgte vi, og det kom vi bestemt ikke til at fortryde, for vi fik en ferie, der var fyldt med gode oplevelser og masser af fremmedartede indtryk fra en for os hidtil ukendt verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *