Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Vær ikke bange for farver

oktober 14, 2013

Mange danskere er bange for at vælge kraftige farver, når de køber tøj. Det føles sikkert at vælge den sorte bluse frem for blusen i de kraftige pastelfarver. I længden medfører dette uheldigvis bare, at man pludselig står med et skab, der udelukkende er fyldt med sort tøj, der får en til at se ud som om, at man er på vej til en begravelse.

I bund og grund er det en skam, for alle kan finde farver, der både passer til dem og som de samtidig synes om. Det handler bare om at lære at kombinere de forskellige farver. For farvebegynderen kan et super trick være at købe bukser, sko og jakker i afdæmpede farver som sort, hvid eller grå. Til gengæld skal bluser, toppe og T-shirts være med farver. På den måde får man altid noget farve i ens påklædning. Du kan finde god inspiration her.

Når man taler om kulørt tøj, så skal man også huske på, at det ikke nødvendigvis behøver være pastelfarver. Hvis man føler sig utilpas med så stærke farver, så kan man købe tøj i naturfarver. Naturfarver giver ens tøj et pift, men får samtidig en til at virke både professionel og moden.

Hvis du får tilføjet farver til din garderobe, så bliver den lige pludselig tusind gange mere spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *