Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Weightgainer pulver til hardgainers

februar 1, 2013

Der er mange som gerne vil have større muskler, men som ikke tager på ligegyldigt hvad de gør. Det skyldes, at de ikke får indtaget nok kalorier. Det er et ærligt problem, da mange simpelthen ikke kan spise mere end de gør. Her kan det være en løsning, at anskaffe sig noget weightgain pulver. Weightgain pulver gør livet meget lettere for hardgainers, som har svært ved at spise nok i dagligdagen. Vi vil i denne artikel se nærmere på weightgain pulver, og de fordele man kan høste, hvis man anskaffer sig noget weightgainer pulver fra fx www.bodylab.dk.

Hvis man vil være større, så er det ikke kun vitalt, at man får nok protein. Der skal også være et kalorieoverskud, da muskelopbygning er en meget energikrævende proces. Hvis man ikke kan spise nok, så kan det være en god ide, at anskaffe sig et godt weightgain pulver. Inden vi ser nærmere på fordelene ved weightgain pulver, så lad os først se nærmere på hvad weightgain pulver er.

Weightgain pulver er i realiteten bare proteinpulver som er tilsat en vis mængde kulhydrater. Når man indtager weightgain pulver, så får man derfor det meget vigtige protein, men hvad der er ligeså vigtigt er, at man også får de kalorier man har brug for. Ratioen af protein og kulhydrater i weightgain pulver kan svinge meget. Generelt bør man gå efter et weightgain pulver som har et højt indhold af protein. Jeg vil anbefale, at man går efter et weightgain pulver som har +30 gram protein pr. 100 g weightgain pulver. Det giver typisk en ratio på 1:2 mellem protein og kulhydrat. Det er den optimale ratio i et weightgain pulver.

Fordelen ved weightgain pulver ligger gemt i det faktum, at det er lettere at drikke sig til kalorie end spise sig til dem. En weightgain pulver shake ligger heller ikke så tungt i maven, som et komplet måltid mad, og weightgain pulver shaken vil også blive fordøjet hurtigere end et måltid mad. Det betyder, at man kan presse 1-2 eller flere weightgain pulver shakes ind mellem sine normale måltider hver dag, og derved opnå det meget vitale kalorieoverskud man søger.

Antallet af weightgain pulver shakes afhænger selvfølgelig af den enkelte person. Hvis man ligger meget langt fra kalorieoverskud, så kan det være man er tvunget til at drikke 3 weightgain pulver shakes på daglig basis. Omvendt kan det være man ligger relativt tæt på at være i kalorieoverskud, og derfor kan nøjes med en enkelt weightgain pulver shake om dagen.

Uanset hvor mange weightgainer pulver shakes man vælger at indtage på daglig basis, så er det klogt, at den ene weightgain pulver shake ligger lige efter træning, da man har brug for både protein og kulhydrater her. Og her er weightgain pulver som skræddersyet til denne opgave.

Det er dog værd at huske, at weightgain pulver er et kosttilskud, og det er altid bedre at få sit protein og sine kalorier fra almindeligt sundt og nærende mad. Men kan man på ingen måde spise mere end man i forvejen gør, så kan weightgain pulver være en god hjælpende hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *