Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Jubelskrig

januar 21, 2013

Det var vist et jubelskrig af de større, jeg udstødte, da min søster ringede og fortalte, at hendes lille Sofia på to år alligevel ikke havde kræft. Sofia har været indlagt på sygehus de seneste tre måneder, fordi lægerne havde en alvorlig mistanke om, at hun var ramt af lymfekræft, men diagnosen var langt fra sikker.

Jeg lovede min søster at give det glade budskab videre til vores to andre søskende, så jeg ringede straks til dem og sagde, at nu kunne de godt lade champagneproppen springe, for Sofias sygdom var ikke kræft men en ondartet virusinfektion, så hun ville blive udskrevet dagen efter.

Vi søskende enedes om, at Sofia skulle have en gedigen gave i den anledning, og det rigtige ville selvfølgelig være noget tøj til hende, for i løbet af de tre måneder var hun selvfølgelig vokset fra det meste af det tøj, hun havde. Jeg påtog mig opgaven på os alle tres vegne, så jeg gik på nettet, hvor jeg i forskellige webshops tidligere har købt børnetøj. For eksempel hos Funkylittlemonkey

Jeg besluttede mig for, at der ikke skulle spares på noget, så jeg gik efter mærkevarerne. Jeg købte et par rigtigt søde sæt fra Molo Kids, hvis design jeg altid godt har kunnet lide. Det var også fra Molo, jeg fandt en flot og farvestrålende vinterjakke, som Sofia får brug for, når hun snart må komme ud igen.

Og så kunne jeg slet ikke stå for en serie bluser fra Småfolk, så dem bestilte jeg hele fire af i samme webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *