Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Hosting rabatkoder

januar 24, 2013

Rabatkoder er blevet utrolig populære og det er der jo egentlig ikke noget at sige til, det er fedt at få lidt rabat når man køber noget, og hvem vil ikke gerne spare penge.

Jeg har fornylig købt et nyt webhotel og har i den forbindelse været på jagt efter rabatkoder til de forskellige hosting udbydere, dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig.

UnoEuro

Først og fremmest så kan du finde en UnoEuro rabatkode her, den giver 3 måneders ekstra hosting oven i dit køb. Det gode ved netop den type rabatkode er at dem som har udloddet den selv får 1 måneds gratis hosting når den bliver brugt, og på den måde er det jo Win-win.

cHosting

Dernæst er fandt jeg også en rabatkode til cHosting, som mig bekendt er den eneste hosting udbyder der arbejder med liteSpeed på deres webhoteller, som faktisk er billige når man tænker på at de har lagt penge i litespeed. Du finder rabatkoden til cHosting her.

Jeg vil godt lige slutte af med at pointere at det ikke altid er den billigste hosting udbyder der er den bedste, kvalitet og loadtider er utrolig vigtigt for din læsere, og derfor bør du nøje overveje om du har fundet det rigtige webhotel inden du køber det, læs fx. om hosting selskaberne på trustpilot inden du køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *