Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Skov og Stubbs

december 4, 2012

Er du lige så vild med mad af høj kvalitet, som jeg er det, er du sikkert også enig med mig i, at der er godt langt mellem snapsene, når det gælder catering? Bevares – der findes da meget godt, men virkelig klasse skal man godt nok lede længe efter. Der er undtagelser, og det er jyderne, der er de heldige her. Ovre ved Århus ligger nemlig firmaet Skov og Stubbs, der sparker reel gourmet mad ud som catering til heldige jyder. Og det skal jyderne altså være glade for!

Her i København har vi restaurant Noma og den slags, og det er også helt fedt, hvis man tænder på glaserede grangrene og søgræs og hvad ved jeg til forret. Og de sender mig bekendt ikke mad ud af huset alligevel (heldigvis). Men jeg har ikke fundet noget, der helt kan matche Skov og Stubbs her i den danske hovedstad. JEg tror sgu, de ville kunne bygge et brag af en forretning op her i København, hvis de ville – her er der masser af mennesker, der vil betale for det ypperste.

Jeg tjekkede lige anmeldelserne af Skov og Stubbs på Mangospot ud – og det ser ud til, at alle deres kunder har samme opfattelse, som jeg har. Og med god grund altså 🙂

Anyway – de to unge menensker bag firmaet er vældigt med på noderne også på internettet, og de har faktisk en Facebook side, som du kan se her: http://da-dk.facebook.com/pages/Skov-og-Stubbs-Gastronomi/245774050523 og faktisk også en blog, som de med jævne mellemrum opdaterer: http://skov-og-stubbs.blogspot.com/

Nu vil jeg glæde mig over, at jeg næste weekend skal til julefrokost med de gamle drenge fra min tid i Jylland, og det holdes hos en god ven i Aarhus. Vi skal heldigvis have mad fra… Ja gæt selv: Skov og Stubbs Gastronomi. Så er den julefrokost reddet 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *