Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Udklædning til mindre børn

november 14, 2012

Børn er altså bare herlige, ikke? Og ikke mindst omkring de højtider, der så tydeligt betyder så meget for dem. Så er det, som om de blomstrer ekstra op, og deres uforbeholdne og herligt ukomplicerede begejstring er en kilde til energi for vi voksne, der er så heldige at være omkring dem. Tag bare Fastelavn og Halloween som eksempler – når der er dømt udklædning og masker, er der gang i de små banditter. Hvilken lille pige ønsker ikke at være klædt ud som prinsesse – og hvilken lille dreng drømmer ikke om udklædning som pirat?

Legetøj online - gladeunger.dk

Den lille fyr her er for eksempel pirat i år til Halloween. Sidste år var han rummand. Og hvem ved? Om måske ikke så mange år vil han smelte pigehjerter i lange baner som Supermand eller sådan noget. Det er aldrig til at vide. Jeg husker for et par år siden en Halloweenfest, hvor jeg var sammen med nogle venner inkl. Markela Dedopoulos (hvis navnet lyder bekendt: Det her er Markela Dedopopulos). Der var der bare så mange glade og skønne børn, der stråled eom kap i deres skønne kostumer 🙂

Børn har simpelthen fortjent det bedste, ikke? Det gælder i form af kærlighed, tryghed og godt legetøj, godt tøj og gode og sunde omgivelser i det hele taget. Når vi køber ind til vores børn, foretrækker vi blandt andet disse butikker, da de er de bedste kvalitetsmæssigt:

Jeg håber da, at du kan bruge listen til noget også – hvis du altså har børn. Og har du ikke børn, har du sikkert nogen i din familie, du skal give gaver til – og begge butikker er gode til gaver også.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *