Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Eltandbørste til ældre

november 22, 2012

Det er nok helt naturligt, at man løber ind i nogle skavanker, når man bliver gammel. Men jeg har nu alligevel ondt af min mor på 86, for selv om hun i bund og grund er sund og rask, har hun efterhånden mistet næsten al kraft i sine arme, så hun ikke kan ret meget selv.

Hun får hjælp til rengøring og lidt til personlig pleje, men for nylig nævnte hun for mig, at det var et problem for hende at børste sine tænder. Hun har så få kræfter i hænderne, at det er svært for hende at holde på tandbørsten og skrubbe det i øvrigt velbevarede tandsæt.

Det var oplagt, at hun skulle have en elektrisk tandbørste, som dels er lettere at holde på for en svag hånd, dels selv gør arbejdet med at skrubbe tænderne. Jeg gjorde mit besøg hos hende lidt kortere end normalt og kørte til den nærmeste isenkramforretning. Her købte jeg en Braun Oral-B TriZone tandbørste til hende, for den har en god, tyk motordel med et godt greb.

Efter købet kørte jeg tilbage til min mor og forærede hende den elektriske tandbørste. Hun blev virkelig glad for den, for trods alderen har hun intet imod at benytte sig af moderne hjælpemidler. Hun fik en kort instruktion i brugen af den, inden jeg kørte hjem igen.

I går besøgte jeg hende igen, og min mor fortalte glædestrålende, at det var en ren leg for hende at børste sine tænder med den nye Braun TriZone tandbørste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *