Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Mine skjorter skal være snorlige efter strygning

oktober 28, 2012

Jeg ved ikke om jeg er en af de få der har opdaget det eller om der er andre ligesom mig. I hvert fald er det min klare opfattelse, at specielt ungdommen bliver mere og mere sjusket påklædt. Jeg husker stadig de gamle sort/hvide film hvor danskerne går tur i parken og har deres stiveste puds på. Mændene har en stråhat og kvinderne har fine kjoler.

I dag hænger bukserne nede om anklerne og håret er rodet og fedtet. Jeg er med på at moden ændrer sig, men jeg mener stadig at der er nogen ting man gør for at se pæn ud og de vil aldrig rigtig ændre sig.

Skjorterne skal stryges

Jeg elsker at gå i skjorte, men det er vigtigt, at den er strøget. Selv ikke de skjorter som kaldes for strygefri, mener jeg man kan lade være med at stryge. Til det formål var jeg i foråret på jagt efter det bedste dampstrygejern på markedet. Jeg har tidligere ville spare penge ved at købe billigt og har bare indset at live er for kort til dårlig kvalitet. Det er lidt på samme måde som med værktøj… kvalitet GØR bare en stor forskel.

Når jeg samtidig ligger og betaler over tusind kroner for en skjorte, så vil det være ærgerligt ikke at kunne få den til at blive helt perfekt fordi jeg har et dårligt strygejern.

At jeg vælger en løsning med damp skyldes udelukkende at jeg elsker pressefolder. På den måde er jeg nok lidt skadet.

Hvad mener du? Er folk blevet for sløsede i deres påklædning eller er det bare mig der er sart?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *