Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Hysteri om iPhone 5

oktober 4, 2012

Der er altid en masse hysteri og enormt meget hyppe, når nye iPhone og iPad lanceres, se selv da iPhone 5 blev lanceret og The New iPad. Apple har en evne til at skabe begejstring hos sine kunder og Apple kunder bruger også en del mere på tilbehør, hvor man kan nævne iPhone 5 cover og iPad cover, end hos andre producenter af smartphone og tablets. For alle elsker iPhone 5 cover og iPad cover.

Ud over der bruges flere penge på tilbehør som iPhone 5 cover og iPad cover, bruger brugere af iPhone og iPad, rigtig meget data i forhold til brugerne af konkurrenternes enheder. Lige som, at flere af Apple brugere køber forsikringer til fx iPhone 5 og iPad, oftere end til andre smartphones og tablets. En iPhone forsikring eller iPad forsikring dækker nærmest alle skader på den og også hvis den bliver stjålet. Den dækker ikke tilbehøret som iPhone 5 cover eller iPad cover.

iPhone 5, er den hurtigste iPhone der er lanceret ind til videre og vil efter hvad eksperterne sige, blive den mest solgte iPhone Apple har lanceret. Ulempen ved den nye iPhone 5, er man skal bruge iPhone 5 cover, men cover til den forrige iPad kan godt bruges til The New iPad, så der skal man ikke investere i nyt iPad cover i denne omgang.

Skov og Stubbs

Ved lanceringer de nye iPhone og iPad, er der en tårnhøj forventning til hvad de kan, hvor hurtige de er blevet, skal man bruge iPhone 5 cover og iPad cover, som man har til sin nuværende iPad og hvilke mobilnet kan de køre på. Ved den nyeste lancering, hvor iPhone 5 kom, var der enormt store forventninger til hvilke mobilnet den kunne køre på. Kunne den kun køre 3g, eller kunne den også køre på 4g net, eller begge. Forventningerne var mange.

Mange mener at Apple laver de bedste smartphone, andre mener det er HTC hvor så nogle helt andre mener det er Samsung der laver de ultimative bedste smartphone. At vælge mellem en iPhone eller en Samsung mobil, er nærmest som at vælge religion. Nogle vil udelukkende have den nye iPhone 5 med de mange iPhone 5 cover eller en ny iPad hvor du også kan vælge mellem mange iPad cover. Andre vil udelukkende have HTC eller Samsung, eller noget helt tredje.

Den første rigtige smartphone kom fra IBM og hed Simon og var tilbage i 90´erne, nu kan man ikke få IBM smartphone, hvor de største på marked er Apple med sin iPhone hvor efter kommer HTC, Samsung og Black Berry. Da flere og flere fik mobiler og her efter smartphone, blev det virkelig populært at købe iPhone 5 cover og iPad cover, eller cover til andre mobiler. Så salget af cover er big business.

Nu når iPhone 5 og The New iPad er kommet, er de første begyndt at spekulere i hvad den næste iPhone og iPad skal kunne og se ud og om nuværende tilbehør passer, som iPhone 5 cover og iPad cover. Ofte passer lader til alle iPhone og iPad, men iPhone 5 cover passer kun til iPhone 5 og iPad cover passer til alle iPad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *