Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Fra Esbjerg til København

oktober 27, 2012

Vores firma, som ligger i Esbjerg, har ekspanderet kraftigt det sidste års tid, kundekredsen på Sjælland og i Sverige er vokset markant, og min partner og jeg pusler nu med tanken om at etablere et kontor i København til at servicere sjællænderne og svenskerne. Vi har undersøgt flere muligheder i hovedstaden, drøftet økonomien, diskuteret hvilke potentielle faldgruber, der kan være i forbindelse med at leje eller købe kontorlokaler i den anden del af landet.

Det optimale for vores planer vil være en form for prøvetid i København, og derfor blev vi enige om at kontakte et kontorhotel, hvor vi kan leje et kontor eller mødelokale.

Det er en spændende proces, vi tog begge turen til hovedstaden og har besigtiget lokalerne hos firmaet, og vi er begge positivt overraskede over lokalernes standard og især over de muligheder, der tilbydes. Der er mulighed for at leje små kontorer, store kontorlandskaber og mødelokaler i enhver størrelse. Samtidig tilbydes der telefonpasning, sekretærhjælp, forplejning og naturligvis netadgang, whiteboard og hvad der ellers er brug for under et salgsmøde eller en forhandling, og ikke mindst ligger kontorhotellet centralt i København, hvilket vi anser for en fordel for vores kunder mod øst.

I bilen hjem til Esbjerg har vi drøftet de gode muligheder for en fremtidig investering i et mødelokale i København og vi er enige om at gøre tanken til virkelighed. Viser det sig, at vi har vurderet forkert med hensyn til at få opgraderet kundekredsen mod øst, har firmaet kun tabt lejeudgiften til kontorhotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *