Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Motivationen kræver motionen

august 28, 2012

Jeg sidder som daglig leder af en projektafdeling, og det vil sige hele mine dage de går med at arbejde med vores store interne bygningsprojekter som vi har rigtigt mange af i virksomheden. Det vil sige vi er en gruppe af 20 projektledere, der ikke laver andet end ressourceplanlægning, projektplaner, opfølgning og så sidde og stirre i skærmen og prøver at gennemskue de MS project filer vi har lavet tidligere på året. Det kan være et rigtigt hårdt og meget stressende job, vi har åndsvagt mange deadlines og de er ofte ret hurtige. Så det betyder man ved når man møder på arbejdet, at det bliver en dag med stress og jag og nogle gange også ret heftig hjertebanken inden jeg kommer hjem igen.

Når det nu er ens hverdag, så kan det være svæært udefra at forstå – hvordan jeg kan holde til det og hvorfor mine medarbejdere de ikke går helt i bund og sygemelder sig allesammen. Det handler om motivation og ikke mindst motion. For vi kan have den arbejdsplads vi er krævet, så har jeg indført at vi dyrker motion dagligt om morgenen når vi møder. Vi er naturligvis på forskelligt niveau og det er ligegyldigt hvad folk laver. Det kan være løb, step eller hulahop ringe.

Kravet er blot at alle medarbejdere skal deltage i morgenmotion i mindst en halv time dagligt. Efter dette er blevet indført, så er det hele blevet så meget nemmere at arbejde med. Medarbejderne er blevet gladere, vi har mindsket sygefraværet og faktisk så er mange af vores projekter gået langt bedre end tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *