Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Derfor skal du igang med SEO

august 8, 2012

Et særdeles vigtigt rankingsignal i forhold til i hvert fald Googles algoritme er alder. Ofte vil det være sådan, at et ældre domæne helt per automatik er bedre end et nyt og friskt domæne. Og netop dette er den bedste grund til bare at komme over stepperne og i gang med SEO med det samme i stedet for at udskyde beslutningen på nogen måde.

Med opsætningen af en PPC-kampagne (Price Per Click) fra fx Google AdWords er det muligt at komme i toppen af søgemaskinerne på blot et par minutter, og endda helt i toppen, hvis man er villig til at betale nok for det. Det er det stik modsatte med SEO. Selv med store indledende investeringer vil det tage tid at kapre de øverste rankings, og den tid er den samme, hvad end kampagnen startes i dag eller om et par måneder. Startes den om et par måneder, forsinkes de store mængder af gratis trafik med SEO også blot et par måneder.

Rigtigt meget kan hentes ved blot at indlede den grundlæggende søgemaskineoptimering, SEO, hellere i dag end i morgen. Det er muligt at hente flere resultater ved de første 10.000kr end ved de næste 10.000kr, og værdien af ens investering bliver blot større, des længere tid, der går. At sætte en søgemaskineoptimeringsekspert i gang, også blot for et mindre beløb, den dag i dag vil derfor også kunne vise sig særdeles fordelagtigt på længere sigt. Og det ikke blot vil kunne vise fordelagtigt – det er garanteret fordelagtigt. En investering i fremtidig gratis trafik med SEO er per definition en god investering!

1 Kommentar
august 14, 2012 at 5:06 pm

Det er så sandt, som det er sagt! Og det er skønt at se, at så mange nye kommer ind på markedet med deres ydelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *