Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Modetøj fra Samsøe Samsøe

juli 10, 2012

Det danske modemærke Samsøe Samsøe har siden 1991 leveret modetøj til især danske mænd. Ganske vidst har det siden 2004 været muligt også at købe tøj til kvinder, men min egen tese er, at fokusset stadigt ligger på tøjet til mænd.

Jeg har selv 2 stykker tøj fra Samsøe Samsøe, og jeg er en ganske almindelig ung mand bosiddende i Aarhus. Med det mener jeg, at de fleste venner har langt flere, end jeg har. Mine to stykker Samsøe Samsøe modetøj er deres meget kendte og karakteristiske langærmede trøjer i henholdsvis mørkeblå og grå. Jeg har den samme trøje i to forskellige farver – det var min vens ide til at starte med, men jeg endte med at blive rigtigt glad for den.

Jeg arbejder i fritiden for et kontor nede i Aarhus by. Her er der en vis “dresscode”. Med et mener jeg, at jeg ikke kan møde op i en Hawaiiskjorte, men ej heller behøver et jakkesæt. Derfor egner mine Samsøe Samsøe modetrøjer sig helt perfekt, da det er pæne uden at være overdrevne. En T-shirt inde under, og så er det tilmed muligt også at holde varmen.

Et rigtigt godt tip er at købe modetøj fra Samsøe Samsøe, i hvert fald når det gælder trøjer, i et nummer mindre, end du normalt bruger. Jeg bruger normalt Large, men begge mine trøjer i Medium. Det sidder stadigt super fint, men i og med, at de sidder lidt tættere, er det nemmere at bemærke muskulaturen i armene. Det lyder en tand latterligt – men om ikke andet, så for at booste din selvtillid er det værd at overveje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *