Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Bordgrill eller bordovn?

juni 18, 2012

Vejrguderne er som bekendt ikke altid til at stole på, men så må man jo tage sine forholdsregler, og netop den slags er min fætter Erik ekspert i. Han har en svaghed for at gardere sig mod stort set alle mulige former for situationer. Men i lørdags stod han alligevel med en udfordring af de svære, da han og hans kone havde inviteret min kone og mig på en hyggelig grillaften.

Desværre var vejret til alt muligt andet end at grille. En smule regn ville ikke have gjort så meget, men en stiv kuling gjorde det totalt umuligt at bruge grillen på Eriks terrasse, og da der nu var købt ind til netop grillmad, var gode råd dyre.

Men den slags er Erik som sagt ekspert i, så han havde om formiddagen været en tur i byen for at købe en bordgrill, så vi kunne sidde indendørs og både tilberede og spise de lækre bøffer, som var indkøbt til formålet.

Det blev en rigtig hyggelig aften med særdeles velsmagende mad, og Erik var meget tilfreds med den nyindkøbte bordgrill, som viste sig at fungere perfekt. Jeg tror ikke, der var nogen af os, der savnede den specielle smag, som rygende grillkul kan give til maden, og bøfferne var i hvert fald perfekt stegt.

Det var de små flutes, som vi fik til sammen med en lækker salat, også, men der var ikke plads til dem på den lille bordgrill, så de blev lunet i Eriks lille bordovn  og blev lækkert sprøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *