Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Oprydning på loftet

maj 1, 2012

Bortset fra, at jeg blev temmelig støvet, var det faktisk en god fornemmelse at få ryddet op på loftet. Min kone har gennem længere tid diskret foreslået, at jeg skulle få tømt ud blandt de utallige kasser, der efterhånden havde hovet sig op deroppe, så nu tog jeg mig sammen forrige weekend og fik det gjort.

Langt det meste var noget ragelse, der bare skulle smides ud. Men der var også nogle kasser med noget af vores nu voksne børn legetøj, der efterhånden som de var vokset fra det var endt på loftet.

Jeg kunne ikke i første omgang få mig selv til bare at smide det ud, for nu har vi jo børnebørn, så det kunne da være, at de kunne bruge noget af det. Min kone grinede lidt af mig og sagde, at jeg var håbløst gammeldags, for nu om dage er legetøj jo noget med computerspil, playstation og hvad ved jeg.

Men hun kom til at æde sine egne ord, da vi havde besøg af børn og børnebørn i denne weekend. De små fik øje på de pænt store mængder af Lego, jeg havde samlet i to af kasserne, og de fik flere timer til at gå med at lege med de tidløse byggeklodser.

Jeg nød det i fulde drag, for det er virkelig lækkert at se, at der altså er noget legetøj, der kan gå igen fra generation til generation. Det var også en fornøjelse at se, hvordan lille Heidi forelskede sig vildt i en dukke, der engang var hendes mors.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *