Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Gode sager til køkkenet

maj 1, 2012

I faktisk en del år har jeg stået for indretningen af alle mine venners og min familes hjem. Jeg er i al ubeskedenhed ret god til den slags, og det giver jo en masse opgaver. Jeg får lidt for det, men faktisk er det mest for fornøjelsens skyld, jeg gør det. Og det betyder så også, at jeg forestår indkøb af alt fra møbler over malerier til for eksempel badeværelsestilbehør a la det her. Og det er faktisk sjovt!

Jeg har fået nogle kanon gode aftaler på plads med en masse leverandører, så mine venner og familie ikke behøver jagte rundt efter et forbrugslån for at kunne klare mine ideer til indretning. En af de sjove ting, jeg er begyndt at interessere mig mere for i forbindelse med indretning af køkkener er ting, som ellers er gået lidt af mode i det moderne køkken. Det kan være for eksempel en trykkoger, som faktisk kan se vældigt smart ud. Ved du, hvad en trykkoger er? det er sådan en fætter her:

Billig trykkoger

Mange unge kender slet ikke til de skønne gamle teknikker, men nu er der en trend med at genoplive dem. Og det betyder, at de store producenter er begyndt at redesigne mormors gamle køkkengrej. Det er lige guf for en designfreak som mig.

Nå – men jeg har en rigtig god aftale med det her firma, der sælger hvidevarer og køkkengrej på nettet – skiftselv.dk. Her får jeg lynende hurtig levering og en rabat, jeg kan bruge. Hvem kan så egentlig ønske sig mere end det?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *