Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Foran den buldrende ild

maj 9, 2012

Nu er det jo forår – sådan da. Og jeg tænker tilbage på den vinterm der er gået, hvor jeg mange aftener sad foran den buldrende ild i min brændeovn. Brændeovnen er gået i stykker – den er simpelthen revnet, så nu har jeg købt mig en ny. Det endte med en Morsø brændeovn, som jeg fandt online her. Morsø brændeovne er nu engang i en kvalitet, der holder!

Jeg er vild med varme

Jeg ved godt, at jeg burde bo alle andre steder end i Danmark, når jeg nu er så vild med varme, som jeg er. Men jeg er jo bundet her til både familie og venner, og så må jeg jo fikse varmen på anden vis. Ude på min terrasse har jeg fået opsat en terrassevarmer ( http://www.frishop.dk/pl/Terrassevarmere_4350.aspx ), og det betyder faktisk, at jeg kan forlænge min sæson ganske dramatisk. Jeg elsker at sidde derude sådan en halvkølig aften og mærke varmen stråle ned over mig.

En god terrassevarmer

Nogle gange bliver det selvfølgelig FOR koldt til, at selv sådan en varmer kan klare det. Og så må jeg jo inden døre og hygge mig. Det er der såmænd heller ikke noget i vejen med.

Inde eller ude?

Jeg er sådan indrettet, at når jeg er inde, vil jeg helst være ude – også om vinteren. Men efter jeg gik på pension er det, som om jeg ikke kan holde varmen lige så godt, som jeg kunne engang. Det har vel dybest set noget med alder at gøre?

 

1 Kommentar
maj 15, 2012 at 8:34 am

En terassevarmer er en genial opfindelse, specielt når man bor et sted hvor det er skønt at sidde ude i det tidlige forår eller sensommeren. Hos os der benytter vi os nu af et bål istedet. Der kan man både lave mad og få varmen og så er det knapt så dyrt, når nu man har brændet i egen skov 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *