Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Overvågning af huset

april 15, 2012

Overvågning af huset

For nogle år siden kom jeg hjem til et hus, der var gennemrodet. Indbrud. Det er en af de mest modbydelige oplevelser, jeg har haft.
Tanken om, at en fremmed havde været igennem alle mine ting, var så ubehagelig, at jeg besluttede mig for at sikre, at det ikke skete igen. Så jeg begyndte at søge på nettet om alt indenfor overvågning, og jeg blev overrasket over, hvor meget overvågningsudstyr man som privat kan købe. Og endnu bedre – at man ikke skulle betale en formue for det. Et sæt med fire overvågningskameraer kan snildt købes for under 5000kr, men så skal man også selv installere. Jeg valgte dog at få overvågningsudstyret installeret for at være sikker på, at det hele fungerede som det skulle.

Pakken der indeholdt mit overvågning

Jeg valgte en pakke med fire overvågningskameraer, der ikke var større end at de kunne placeres på strategisk velvalgte steder men stadigvæk så tilstrækkelig diskret, så man ikke ville lægge mærke til dem.
I pakken fulgte der også harddiskoptager med, så skulle der ske noget, ville overvågningskameraerne fange det, og det ville blive optaget på harddiskoptageren.
En lille bonus i overvågningsudstyret var, at jeg kunne koble min iPhone til den mobile overvågningsfunktion, og altså lige tjekke mit hus, når jeg ikke er hjemme.

Tryghed det gav mig

At mit hus nu har overvågningskameraer gør, at jeg føler mig meget mere tryk i hverdagen. Det er ikke med hamrende hjerte, at jeg stikker nøglen i låsen, for havde der været nogen i huset, så havde jeg jo kunne se det via den mobile overvågningsfunktion.
Jeg må til min skam indrømme, at jeg, før indbruddet, ikke var den store tilhænger af overvågningskameraer. Jeg har altid syntes, at det var lidt a la ”Big Brother is watching you”. Men nu er jeg virkelig glad for at overvågningssystemets snurrende linse.

Henning, overvågningsfan

1 Kommentar
november 25, 2012 at 9:30 pm

7-9-13 har jeg ikke selv oplevet indbrud, men jeg kan sagtens følge dig i den utryghed du har oplevet. Med det system du har installeret, får du da besked hvis der sker bevægelser på overvågningen eller er der måske et alarmsystem koblet på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *