Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Budget til tøj

april 10, 2012

Siden vi fik tvillingerne, har vi lært en hel del om, hvorfor så mange forældre har så travlt med at finde de bedste tilbud på alt fra tøj over bleer til legetøj og den slags. Det er der altså nogle rigtigt gode grunde, og de grunde er penge. Det forstod vikke så meget af dengang, vi ikke selv havde børn, men jeg skal hilse og sige, at forståelsen er kommet til os i den grad. Nu er vi selv den slags forældre, der jagter de gode tilbud – for ungerne skal jo have noget ordentligt. Og der er altså mange penge at spare ved at se sig lidt for.

Billigt børnetøj

Tøj er vel den største post på budgettet nu, hvor de begge to er kommet af med bleerne, og der ryger altså ganske mange penge på den konto. Heldigvis er mine veninder lidt foran rent videnmæssigt, så jeg har fået en masse gode tips til, hvor jeg skal købe ind. Tøjet til de små køber jeg altid og uden undtagelse hos Funky Little Monkey via deres online butik. Jeg bor jo i Jylland, så jeg har ikke muligheden for at komme i deres butik. Men online butikken er også bare HELT fantastisk 🙂

Prøv bare at se disse fantastiske tilbud på Molo pigetøj – klik her – det er der da ingen, der kan slå. Og vi er så glade for, at vi kan give dem noget lækkert at gå i, selvom pengene ikke altid er så store. Vi vil i hvert fald ikke ud og optage lån for at kunne ekvipere de små. Men det behøver vi så heldigvis heller ikke gøre. Hurra for internettet og priskrigen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *