Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Billige møbler på nettet

april 22, 2012

Ønsker du at udskifte de gamle møbler eller er du i gang med at flytte, så kan det være en dyr fornøjelse at gå rundt i møbelkæderne og se listen vokse. Derfor kan det være en god ide at købe nogle af tingene på tilbud, selvom de ikke lige er fra den seneste kollektion. Møbelhusene udskifter deres sortiment hvert halve år og det de ikke sælger ryger så bare ud på lagre rundt omkring.

Det kan du udnytte til at få store besparelser på møbler som der ikke er noget i vejen med. Møbler lagersalg er nemmest at finde på nettet, hvor der findes sidder udelukkende til disse formål. De bedste steder at gå hen er forresten.dk og more2home.dk, som er to sider der minder meget om hinanden.

De specialiserer sig begge i møbler lagersalg og du kan få mellem 25 og 50 % på alle varer. De har et stort udvalg og fragten ligger på en 4-500 kroner begge steder, hvis man ikke ønsker at hente selv. Skal man altså købe flere møbler ind til en flytning er der altså stadig mange penge at spare.

Et andet valg man kan gøre sig er at kigge i outlet-afdelingen hos 123lagersalg.dk, hvor du kan få helt op til 70 % rabat. Grunden til dette er at der kan være små mindre skader på møblerne, hvilket måske er et perfekt valg til den studerende, som ikke har noget imod der er små ridser bag på sofaen på kollegiet. Du skal være klar til den dag de kommer med leveringen for ofte så leverer de kun til kantsten, så ring lige til en god ven, så i sammen kan få møblerne hurtigt ind.

1 Kommentar
Julie
maj 7, 2012 at 8:31 pm

Det er faktisk sjovt du lige har skrevet om det, jeg har faktisk lige købt nye have møbler online 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *