Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Teambuilding – det nye sort

marts 20, 2012

Teambuilding har igennem mange år været brugt, og der har været sagt og skrevet meget om det for det har på nogle virket rigtigt godt og for andre har det virket middelm,åddigt og for andre igen har det ødelagt mere end det gavnede. Det er dog som om teambuilding har fået en form for genoplivning, dog i en anden form. Det vil sige at nu er det vigtigste ikke længere at det skal være kendisser, tidligere jægersoldater eller andre specielle typer der skal køre teambuilding for virksomheden.

Idag er det blevet mere legalt at det faktisk er folk der ved hvad det handler om i samarbejde med hinanden og ikke blot folk der ved hvordan man hugger hovedet af høns. jeg og en partner har udviklet et teambuilding koncept, hvor vi arbejder meget med folks værdier, deres samarbejdsværdier og ikke mindst deres overbevisninger overfor sig selv. Igennem 2-3 dages intensivt internat kursus der kommer der fokus på disse ting og når folk så bliver jaget ud og arbejde sammen ude på marken så vil de ofte opleve at de er blevet meget bedre til at sætte ord på hvorfor samarbejdet det går galt.

I løbet af sådan et internat kursus, der er der mange snakke, tid til reflektion og ikke mindst diskutioner rundt om bordet om hvorfor man opfører sig på en bestemt måde. Det hele foregår dog i en ordentlig tone, hvor der er tid til at blive klogere på hinanden og prøve hinanden lidt af. Jeg og min partner på dette kursus vi provokerer og rykker folk, så de efter en omgang teambuilding vil mærke en stor forskel når de kommer hjem. Vi har arbejdet med dette i flere år og konceptet er selvfølgelig hele tiden blevet forfinet – men grundelementet er stadig det samme. At rykke folk på det personlige plan for at optimere samarbejde i teamet.

hvad er dine erfaringer med teambuilding?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *