Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Hofteholder og babydoll kjoler

marts 26, 2012

Jeg er på jagt efter den ultimative gave til min kone, og tænker at den gerne må give lidt inspiration til lagerne derhjemme, eller ihvertfald bare se hamrende godt ud på hende. Nu er det jo min kone og jeg synes generelt at hun ser skide godt ud, så det sidste bliver nok ikke det største problem 🙂

Ihvertfald så har jeg kig på en hofteholder, men jeg ved ikke helt hvor meget det er oppe i tiden mere. Jeg har fundet en netbutik hvor man kan få dem rigtig billigt så jeg tror næsten jeg er på uanset hvor gammeldags det måtte være, det er jo i sidste ende også os selv der skal vurdere om vi synes det er godt eller ej, det skal ikke være baseret på andres meninger!

Når nu hofterholderen er så billig så er der jo også penge til at kaste sig over noget mere, i den samme netbutik har de også nogen rigtig fede og sexet babydoll kjoler, og det synes jeg jo passer rigtig sammen en hofteholder!

Jeg er ikke nogen specielt stor romatikker, men jeg kan godt lide at lave nogen småoverraskelser til min kone og det gør jeg blandt andet ved at købe sådan lidt lækre gaver med hjem, eller bestille det til hende og så se hendes ansigt når hun pakker op. Egentlig så er det ikke helt så sjovt som det var i starten, for nu har hun jo lidt luret at det er mig der har bestilt det, og så siger hun bare “hvad har du nu bestilt til mig”

1 Kommentar
marts 28, 2012 at 8:08 am

Hofteholderen det er da ikke gammeldags. Der er stadig mange kvinder og ikke mindst mænd der synes at det er en god ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *