Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Jagten på en Robotstøvsuger

januar 19, 2012

Jeg kan lige så godt indrømme det med det sammen, jeg er lud doven når det handler om rengøring, derfor har jeg sat jagten ind på det optimale rengøringstip man kan få, indtil videre er jeg dybt forelsker i en robotstøvusger, jeg faldt tilfældigvis over udstyrsguiden.dk som har listet en række af de bedste robotstøvsuger på markedet. Ikke nok med det så har de også testet og skrevet anmeldelser om robotsugerne.

Når man skal ud og købe sådan noget udstyr så synes jeg altid det er svært. Man er jo sådan indrettet at man helst ikke vil betale for meget for det, men samtidigt vil man også gerne have en ordentlig robotstøvsuger, derfor er steder som udstyrsguiden der tester udstyret og beskriver det jo genialt!

Jeg har tidligere prøver at købe noget billigt bras, det var så godt nok ikke lige en robotstøvsuger, men det er også ligemeget, pointen er at man skal tænke sig om inden man handler, for det er jo faktisk tit sådan at kvalitet og pris hænger sammen – selvom jeg er ked af at måtte indrømme det!

Robotstøvsugeren er nok en sikker vinder

Imens jeg har siddet og skrevet artiklen her så er jeg blevet mere og mere sikker på at jeg vil have mig en iRobot Roomba 581, koster lige omkring 3000kr. Det fede ved en robotstøvsuger er at den passer støvsugningen imens jeg ikke er hjemme, det vil altså sige at jeg kan tage til basejump (og kigge på), eller i motionscenteret, og når jeg så kommer hjem så er hele hytten rengjort, det er da genialt! Eller hvad siger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *