Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Så er skiferien bestilt – lad forberedelserne begynde

december 16, 2011

Sammen med tre veninder har jeg i dag bestilt en skiferie til Saalbach i Østrig. Det er selvfølgelig noget vi glæder os rigtig meget til. Vi skal afsted i uge 4, hvilket betyder at vi faktisk har lidt travlt (vi er jo piger).

I første omgang handler det om at nå at score noget fedt skiudstyr som julegaver. Personligt har jeg besluttet at jeg skal have en hjelm, nogle nye handsker og måske endda et hjelmkamera. Nu lyder det meget professionelt at have sådan et hjelmkamera, men jeg er langt fra professionel. Det kunne nu bare være sjovt at kunne filme mine egne og venindernes udskejelser på bjergene.

Til den her skiudstyrs-research har jeg fundet to ret gode ressourcer – denne artikel giver fire tips til fede ting til pisten og så er der den her som viser hvilket fedt udstyr man kan give/ønske som julegave

Kender du Saalbach?

Kender du til skisportsområdet Saalbach? Det er første gang jeg skal der til og ved ikke rigtig noget om det udover at jeg har hørt mange varme anbefalinger. Generelt er jeg stor fan af skisports-kulturen i Østrig, men kunne godt tænke mig at være lidt mere forberedt på lige præcis Saalbach. Der er sikkert en masse viden at finde på nettet, men hvis du har nogle gode tips, så sig endelig til.
Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre hvilket udstyr du vil anbefale? Kunne også godt tænke mig at høre fra folk som har prøvet at køre med hjelmkamera. Bruger I det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *