Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Julen er en fest – men også en kamp

december 3, 2011

December står i julenstegn og julen er som vi alle ved en fest, men der er ingen fest uden en kamp. December er nemlig den måned på året hvor der er aller flest mennesker i butikkerne og det udvikler sig ofte til en kamp af den anden verden når man skal mase sig igennem menneske masserne for at få købt de sidste julegaver! Her kommer mit bud på hvordan du undgår at december bliver et helved. Det er som så meget andet meget simpelt når man først har fået fidusen.

1. Prøv og snak dig ud af julegave ræset, jeg ved godt det umiddelbart virker kedeligt, men i det store og hele så handler det bare om at bytte gaver. Både dig og din familie kan nemt spare flere tusende kroner. Aftal evt. at børnene i familien får gaver, man siger jo at det er børnenes jul.

2. Kan det ikke lade sig gøre at afskaffe julergaverne så køb dem online, du spare tid og får dem leveret lige til døren!

3. Ønsk dig gavekort af dem du traditionels for ting der skal byttes af. Julegave bytteriet er mindst lige så besværligt som julegave indkøbene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *