Min krydder snaps
Et site om livets snaps
Show MenuHide Menu

Kjoler gør kæresten klar til snowboard tur!

november 12, 2011

Vi kender det alle sammen, men vi der hjemme og vil rigtigt gerne afsted på årets først snowboard tur. Jeg er ekstremt glad for snowboard, og kan godt lide det ekstreme med en masse loops og hop. Men det en min bedre halvdel selvsagt ikke så glad for! Hvorfor er det så at jeg alligevel hvert år gør at jeg får lov at tag væk fra vores 2 små børn og min helt vidunderlige kone (Tænk hvis du læser med).

Overskriften afsløre jo næsten allerede at jeg køber Smukke og flotte kjoler til hende. Faktisk gør jeg det så uhyrer smart at jeg køber kjoler på nettet, på den måde slipper jeg for den kedelige tur ud i et eller andet shopping center for at finde en kjole, som hun alligevel helt sikkert overvejer at bytte 😉

Når kæresten så er glad og tilfreds så er der kun tilbage at pakke tasken, og nåh ja så lige aftale turen med gutterne, men det plejer nu ikke at være noget problem – ihvertfald ikke med dem der er singler. De andre kan jo lige lurer mit tricks, men det er ikke noget man skal snakke for højt om, for damer de snakker jo også sammen og hvis de opdager at de kun får kjoler for at vi kan få lov at slippe afsted til mandehørn i snebeklædte bakker, ja så vanker der nok en skideballe.

GoPro HD Hero 960 mit nye legetøj.
Jeg er jo nok lidt er en udstyr nørd, og elsker at bruge mine surt tjente penge på nyt udstyr, mit nyeste indkøb er et GoPro HD Hero 960 hjelmkamera, jeg glæder mig extremt meget til at komme ud og få det prøvet af, og hvis ikke jeg tosser alt for meget rundt på billederne så kan det være jeg smider en video eller to her ind!

1 Kommentar
Lasse Jense
december 9, 2011 at 12:32 am

Haha det må jeg helt klart prøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *